Vattentät jacka Joma R-City

Vattentät jacka Joma R-City

Börjar på: 795,53 kr

593,90 kr

-25%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,53 kr

593,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka Joma R-City

Mackintosh från running. Halvzip regnjacka för män som skyddar mot vind och regn. Tillverkad av vattentätt tyg som stöter bort vatten så att mackintoshens lätthet förblir intakt. Perfekt för stadslöpning tack vare 360° reflekterande element.

Stor mackintosh för män. Optimalt skydd mot vind, kyla och regn i ett enda plagg. Låt inget hindra dig från att springa i stan eller på spåret, oavsett väder.

Med dragkedja i brösthöjd för extra täckning. Det håller vatten och kyla på ett minimum, och det blir inte svårt att bära med den halva dragkedjan. Dragkedjan är låsbar för extra säkerhet. Dessutom är kragen uppstående för att skydda detta område, och sömmarna är täckta för att förhindra att de skaver mot huden. Elastiska muddar i ärmslut och nederkant håller ute kroppsvärme, kyla och fukt. Allt är utformat för att vara så vattentätt som möjligt utan att begränsa rörelsefriheten.

Den här jackan är tillverkad av vattentätt tyg. Den är också vindtät så att vädret inte blir ett hinder när du springer. Den är mycket lätt och begränsar inte rörelsefriheten.

Den är dessutom 360° reflekterande. Så den är perfekt för löpning i stan. Löpare syns på alla fyra sidor tack vare reflexdetaljen på baksidan och Joma -logotypen på framsidan med samma effekt. Som en ny funktion har Joma lagt till ett reflekterande tryck på ärmen på huvudkontorets detaljer. Alla dessa detaljer ger en säkrare running -session nattetid.

  • Dragkedja i brösthöjd
  • Resår i nederkant och ärmslut
  • Hög krage
  • Lätt, vattentätt tyg
  • Vindtät
  • Vattentät
  • 100% polyester

Mer information

Varumärke Joma
Tillverkarens SKU 103169.060
Färg Amarillo
Färg Gul
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen