Sweatshirt med huva Jack & Jones Blajake

Sweatshirt med huva Jack & Jones Blajake

Börjar på: 489,58 kr

367,16 kr

-25%
Håll dig varm med stil i Jack & Jones Blajake Hoody - ett måste från Jack & Jones.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

367,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Jack & Jones Blajake

Jack & Jones Blajake hoody är ett måste för alla som gillar avslappnat mode. Med sin moderna design och världsberömda varumärken blir denna sweatshirt ett snyggt tillskott i din garderob. Sweatshirten är tillverkad av det kända varumärket Jack & Jones och är synonym med kvalitet och stil.

Hoodien Blajake är tillverkad av högkvalitativa material för optimal komfort och lång hållbarhet. Det mjuka tyget är perfekt för kyliga höst- eller vinterdagar och håller dig varm samtidigt som du får en trendig look.

Med en justerbar huva med dragsko och praktiska kängurufickor är denna sweatshirt både praktisk och mångsidig. Du kan bära den för ett sportpass eller för en avkopplande dag hemma, den passar för alla tillfällen.

Jack & Jones design på denna Blajake hoody är både minimalistisk och elegant. Den ikoniska broderade logotypen på bröstet ger en subtil touch av stil, medan den smala passformen gör den smickrande för alla figurer.

Jack & Jones Blajake hoodie finns i en mängd klassiska färger och passar perfekt till din personliga stil. Oavsett om du bär den med avslappnade jeans eller sweatpants kommer den att ge din outfit en modern touch.

Missa inte chansen att lägga till denna Jack & Jones Blajake hoody till din klädkollektion. Unna dig själv eller en vän eller älskad. Med sin perfekta blandning av komfort, kvalitet och stil är denna sweatshirt säker på att bli en vinnare. Beställ din nu och gör dig redo för vintern med stil!

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12257981-4509815
Färg svart onyx
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva