Sweatshirt med huva och dragkedja Alpha Industries Back Print

Sweatshirt med huva och dragkedja Alpha Industries Back Print

Börjar på: 1 224,27 kr

935,83 kr

-24%
Välj komfort och stil med huvtröjan med dragkedja Alpha Industries Back Print - ett måste för moderna män.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

935,83 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och dragkedja Alpha Industries Back Print

Back Print zip-up hoodie från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Huvtröjan har en normal passform som ger en bekväm och avslappnad känsla. Den är tillverkad av en blandning av 80% bomull och 20% polyester och är inte bara mjuk att ta på utan också slitstark, vilket garanterar en lång livslängd.


Huvan är en av de mest slående egenskaperna hos denna huvtröja. Den ger extra värme och skydd under de kallaste dagarna, vilket gör den till ett praktiskt val för alla årstider. Alpha-logotypen på vänster bröst ger en touch av originalitet och visar din kärlek till detta ikoniska varumärke.


Hoodien har också en dragsko så att du kan justera huvan efter eget tycke. RBF Nackenband ger extra komfort och förhindrar skav runt halsen. Den praktiska fickan är ett bra tillskott och erbjuder en praktisk plats att förvara småsaker som nycklar eller en telefon.


Med RBF-märket på sidan är den här huvtröjan helt i linje med Alpha Industries:s känsla för detaljer. Kängurufickan ger tröjan en avslappnad och ledig touch, perfekt för att ta det lugnt eller springa ärenden. Den stora Alpha-logotypen på huvan ger en touch av djärvhet och elegans som kommer att sticka ut vart du än går.


Oavsett om du ska ut en ledig dag eller koppla av hemma är Back Print Zip Hoody från Alpha Industries ett mångsidigt och snyggt val. Para ihop den med jeans och sneakers för en avslappnad look, eller lägg den över en t-shirt för extra värme under svalare kvällar.


Med sina högkvalitativa material, känsla för detaljer och ikoniska varumärke är denna huvtröja ett måste för alla Alpha Industries fans. Missa inte chansen att lägga till detta mångsidiga och snygga plagg i din garderob. Köp nu och adoptera Alpha Industries-stilen.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 128342-679
Färg vintage sand
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Antal per produkt 1