T-shirt Alpha Industries Camo PP

T-shirt Alpha Industries Camo PP

Börjar på: 428,50 kr

335,21 kr

-22%
Välj Camo PP T-shirt frånAlpha Industries: ett måste i garderoben med sin vanliga passform och 100% bomullstyg.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

335,21 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Camo PP

Camo PP T-shirt från Alpha Industries är det perfekta tillskottet i varje mans garderob. Med sin normala passform och 100% bomull erbjuder denna T-shirt både komfort och stil. Den runda halsen ger en klassisk touch, vilket gör den lämplig för alla tillfällen.
En av de mest slående egenskaperna hos denna T-shirt är kamouflagetrycket på bröstet. Det unika mönstret ger t-shirten en urban och edgy känsla look, vilket gör den till ett utmärkt val för alla tillfällen och garanterat kommer att vända på huvuden. Oavsett om det är en avslappnad dag ute eller en kväll på stan, kommer denna t-shirt säkert att få dig att sticka ut från mängden.
Förutom sin snygga design har denna t-shirt också några praktiska funktioner. Ribbstickning i nacken ger en säker och bekväm passform, så att tröjan sitter på plats hela dagen. Flaggmärket på vänster ärm ger en känsla av äkthet och visar varumärkets känsla för detaljer.
För extra komfort har Camo PP T-shirt ett rött nackband på insidan. Detta band ger en touch av färg och ser till att T-shirten känns mjuk mot huden. Tygets vikt på 160 g/m² gör den lätt och ventilerande, perfekt för varma sommardagar.
Oavsett om du gillar kamouflagetryck eller bara vill uppdatera din garderob, är Camo PP T-shirt från Alpha Industries ett måste. Dess unika design, bekväma passform och känsla för detaljer gör den till ett mångsidigt plagg som kan stylas på en mängd olika sätt. Kombinera den med jeans och sneakers för en avslappnad look eller klä upp den med chino-byxor och blazer för en mer sofistikerad ensemble.
Sammanfattningsvis är Camo PP T-shirt från Alpha Industries ett elegant och bekvämt plagg att lägga till i alla mäns garderober. Den normala passformen, bomullsskalet och det unika kamouflagetrycket gör den till ett utmärkande plagg som garanterat kommer att imponera. Missa inte denna trendiga och mångsidiga t-shirt - köp din idag och höj din stilbarriär!

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146506-578
Färg jet stream vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1