T-shirt Alpha Industries Nasa Orbit

T-shirt Alpha Industries Nasa Orbit

Börjar på: 428,50 kr

325,90 kr

-24%
T-shirten Alpha Industries Nasa Orbit är ett måste för varje man, med sin vanliga passform och 100% bomullstyg!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

325,90 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Nasa Orbit

NASA Orbit T-shirt från Alpha Industries är det perfekta tillskottet i varje mans garderob. Med sin vanliga passform och 100% bomullstyg erbjuder denna T-shirt både komfort och stil.
En av funktionerna i denna T-shirt är screentrycket av månen från NASA på bröstet. Det unika motivet illustrerar din kärlek till rymdforskning och ger din outfit en touch av personlighet. Trycket är djärvt och iögonfallande, vilket gör det till ett bra samtalsämne.
Förutom sin slående design har NASA Orbit t-shirt också praktiska funktioner. Ribbstickning i nacken ger en säker och bekväm passform, så att t-shirten sitter på plats hela dagen. Flaggmärket på vänster ärm ger en subtil touch av varumärke, vilket ger t-shirten en premiumkänsla.
För extra komfort har NASA Orbit t-shirt ett RBF-nackband på insidan. Detta band hjälper till att förhindra skav och nötning, så att du kan bära t-shirten under långa perioder utan obehag. Oavsett om du springer ärenden eller kopplar av hemma kommer denna T-shirt att hålla dig bekväm och snygg.
Med en vikt på 160 g/m² erbjuder denna T-shirt den perfekta balansen mellan lätthet och hållbarhet. Den kan bäras året runt, håller dig sval på sommaren och ger ett extra lager värme under de kallare månaderna. Det högkvalitativa bomullstyget gör att tröjan är mjuk att ta på och tål regelbunden tvätt och slitage.
NASA Orbit T-shirt från Alpha Industries är ett måste för alla som gillar rymdutforskning eller som vill ge sin garderob en unik touch. Med sin vanliga passform, bekväma bomullstyg och iögonfallande design är denna T-shirt ett mångsidigt och snyggt alternativ. Oavsett om du ska ha en avslappnad dag ute med vännerna eller gå på ett socialt evenemang, kommer denna skjorta att förbättra din outfit och visa upp din individualitet. Missa inte detta ikoniska plagg från Alpha Industries.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146510-679
Färg vintage salvia
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen