T-shirt Alpha Industries College Camo

T-shirt Alpha Industries College Camo

Börjar på: 422,65 kr

330,63 kr

-22%
Upptäck College Camo T-shirt frånAlpha Industries: ett måste för en trendig och bekväm look. Nu tillgänglig!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 422,65 kr

330,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries College Camo

College Camo T-Shirt från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. T-shirten har en normal passform och erbjuder komfort och stil för vardagsbruk.


T-shirtens skal är tillverkat av 100% bomull som andas och känns mjukt mot huden. Den runda halsringningen ger en klassisk touch, så att den kan bäras vid alla tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad utflykt eller bara avkoppling hemma, har denna T-shirt allt du behöver.


En av de speciella egenskaperna hos denna T-shirt är Alpha Industries Discharge-trycket på bröstet. Det unika mönstret ger din outfit en touch av personlighet och gör den till ett utmärkt plagg att bära. Trycket är iögonfallande och understryker varumärkets engagemang för kvalitet och stil.


För ökad varumärkeskännedom har T-shirten också en flaggetikett på vänster ärm. Denna lilla detalj ger en subtil men distinkt touch till den övergripande designen. Etiketten som tryckts på Alpha Industries inuti halsringningen ger dessutom äkthet och understryker varumärkets känsla för detaljer.


De ribbade muddarna i halsringningen ger en bekväm passform och ser till att T-shirten sitter på plats hela dagen. Oavsett om du springer ärenden eller är aktiv kommer denna T-shirt att hålla dig bekväm och snygg.


Med en vikt på 160 g/m² har denna T-shirt den perfekta balansen mellan lätthet och hållbarhet. Den passar alla årstider, så du kan bära den året runt. Kombinera den med jeans eller shorts för en avslappnad look look eller med en jacka för en mer polerad look.


Sammanfattningsvis är College Camo T-Shirt från Alpha Industries ett måste i herrgarderoben. Med sin regular fit, 100% bomull och slående designelement erbjuder denna T-shirt både komfort och stil. Oavsett om du är på väg ut på ett äventyr eller kopplar av hemma är denna T-shirt det perfekta valet.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146511-09
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1