Sweatshirt Alpha Industries Basic

Sweatshirt Alpha Industries Basic

Börjar på: 734,56 kr

581,04 kr

-21%
Den grundläggande sweatshirten Alpha Industries, den perfekta kombinationen av stil och komfort för att komplettera varje mans garderob.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

581,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Alpha Industries Basic

Sweatshirten Basic från Alpha Industries är det perfekta tillskottet i varje mans garderob. Denna sweatshirt kombinerar stil och komfort, vilket gör den till ett måste för alla avslappnade tillfällen.
Sweatshirten har en normal passform som ger en avslappnad men smickrande silhuett. Yttertyget är tillverkat av en blandning av 80% bomull och 20% polyester, vilket garanterar slitstyrka och andningsförmåga. Det mjuka tyget gör tröjan bekväm hela dagen och gör den perfekt för vardagsbruk.
Sweatshirten har en klassisk rund halsringning och en tidlös design som aldrig blir omodern. Alpha Siebdruck-logotypen på bröstet ger en känsla av äkthet och visar din kärlek till varumärket.
Den borstade fleeceinsidan på Basic Sweater ger ett extra lager värme, vilket gör den perfekt för svalare dagar. Den har även ribbstickning i hals, ärmar och nederkant, vilket ger en åtsittande passform och förhindrar att kall luft sipprar in.
För extra bekvämlighet har sweatshirten en Alpha Logo Loop-etikett i nederkanten, så att du enkelt kan hänga upp den och hålla den organiserad. Tyget på 330 g/m² ger en solid känsla och ser till att tröjan håller i många år framöver.
RBF Nackenband på insidan av sweatshirten ger extra detaljer till hantverket och ger en bekväm och slät yta mot huden.
Oavsett om du ska shoppa, träffa vänner eller bara koppla av hemma är Basic sweatshirt från Alpha Industries det perfekta valet. Den mångsidiga designen gör att du kan klä upp eller ner den, vilket gör den lämplig för alla tillfällen.
Sammanfattningsvis är Basic Sweater från Alpha Industries ett snyggt och bekvämt alternativ för män. Med sin vanliga passform, högkvalitativa tyg och uppmärksamhet på detaljer är det ett pålitligt val som gör att du ser ut och känner dig snygg.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 178302-710
Färg mandarin
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1