Målvaktsbyxor mot nötning T1TAN 2.0

Målvaktsbyxor mot nötning T1TAN 2.0

Börjar på: 979,29 kr

827,11 kr

-16%
Skydda dig med T1TAN 2.0, de slitstarka underbyxorna för målvakter. Undvik brännskador från markkontakt.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 979,29 kr

827,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Målvaktsbyxor mot nötning T1TAN 2.0

Förhindrar brännskador från markkontakt


Vi har lanserat en världsnyhet inom fotboll: premier långkalsonger av återvunnen plast med nötningsskydd och muskelstimulering.


Den supertäta skärningen i kombination med slitstarka zoner gör dessa långbyxor till ett måste för målvakter som spelar på hårda planer eller konstgräs.


Skydda kroppen från brännskador vid halkningar och dykningar. Byxorna är idealiska att kombinera med Anti Abrasion Undershirt.


TILLVERKAD AV ÅTERVUNNEN PLAST: legging Anti-Abrasion är tillverkad av återvunnen polyester. Tack vare denna hållbara produktionsmetod återanvänds plasten innan den kan förorena haven eller naturen.


SÄRSKILD BELÄGGNING MINIMERAR SLITAGE: Särskilda områden med en armégodkänd textilbeläggning på höfter och knän minimerar slitaget vid kontakt med marken.


PATENTERAD SÖMLÖS TEKNIK: Anti-nötningszonerna injiceras direkt i tyget i stället för att bara sys in. Silikonflock i nederkanten ger en bekväm, sömlös passform.


STIMULERA DINA MUSKLER: Inuti byxorna stimuleras dina muskler av silikonflockning i vadområdet, vilket ökar kompressionen i detta område och främjar blodcirkulationen.


Sitter som en andra hud: Det elastiska tyget komprimerar musklerna och de skyddande underbyxorna sitter perfekt runt låren. En silikonremsa i benslutet förhindrar att tyget glider upp.


Andas och är ultralätt: Kompressionsbyxorna absorberar fukt från hudytan till utsidan. Fuktregleringen ger en behagligare känsla mot huden.


Specifikationer


Textil: 82% polyamid (återvunnen), 18% elastan


Skydd: Polyuretan


Tvättråd: Tvätta i 30°C i tvättpåsen som medföljer liknande färger.

Mer information

Varumärke T1TAN
Tillverkarens SKU 201923-
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Gardien