Kort Project X Paris Seersucker

Kort Project X Paris Seersucker

Börjar på: 612,01 kr

412,70 kr

-33%
Upptäck Project X Paris Seersucker shorts - en touch av parisisk stil för din sommar look, av modemärket Project X.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 612,01 kr

412,70 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kort Project X Paris Seersucker

Shortsen Project X Paris Seersucker är det perfekta komplementet till din sommargarderob. Shortsen är designade av det parisiska modemärket Project X Paris och är både eleganta och avslappnade, perfekta för alla tillfällen. Shortsen är tillverkade av högkvalitativt seersucker -tyg och är lätta och andas, vilket gör dem till det perfekta valet för varma dagar.

Designen på Project X Paris Seersucker shorts är både modern och tidlös. Den smala passformen och det elastiska midjebandet ger en perfekt och bekväm passform. Med sin enfärgade look och diskreta detaljer kan shortsen enkelt matchas med vilken outfit som helst. Kombinera dem med en enkel t-shirt för en avslappnad look eller med en skjorta för en elegantare look.

Shortsen är inte bara snygga, de är också praktiska. De har två sidofickor och en bakficka, perfekt för förvaring av småsaker när du är på språng. Dessutom är de lätta att ta hand om - bara maskintvätta i kallt vatten och torka plant.

Lägg till en touch av fransk stil i din garderob med Project X Paris Seersucker shorts. Oavsett om du tillbringar en dag på stan eller åker på semester kommer dessa shorts att vara din perfekta modepartner. Lita på kvaliteten och stilen hos Project X Paris och unna dig dessa måste-ha shorts idag.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2340031_BGOW
Färg bgow
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen