Löparskor för flickor Under Armour Charged pursuit 3

Löparskor för flickor Under Armour Charged pursuit 3

Börjar på: 673,35 kr

582,39 kr

-14%
Upptäck den senaste innovationen frånUnder Armour för unga löpare: Charged Pursuit 3-skorna, perfekta för prestanda och stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

582,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för flickor Under Armour Charged pursuit 3

running Under Armour Charged pursuit 3 för tjejer är det perfekta valet för unga tjejer med passion för löpning. Med sitt välkända varumärke, Under Armour, kombinerar dessa skor stil och prestanda för att erbjuda en exceptionell löparupplevelse.

Skorna är särskilt utformade för kvinnor och är anpassade till den kvinnliga kroppsformen och ger optimalt stöd för växande fötter. De är också perfekta för juniorer och erbjuder oöverträffad komfort och stabilitet för spirande unga idrottare.

Oavsett om du är en avslappnad löpare eller en prestationsinriktad idrottare kommer Under Armour Charged pursuit 3-skorna att uppfylla dina behov. Med sin banbrytande teknik erbjuder dessa skor responsiv dämpning och en dynamisk propulsion för att hjälpa dig att uppnå dina löparmål.

Deras eleganta, feminina design är också ett stort plus för blivande fashionistas. Skorna finns i en mängd moderiktiga färger och hjälper dig att sticka ut på banan eller på gatan.

Oavsett om du är på tävlingsbanan eller på stadens gator kan du räkna med hållbarheten och styrkan hos Under Armour Charged pursuit 3-skorna, som är tillverkade av högkvalitativa material för att klara milen och ta dig med på alla dina sportäventyr.

Kort sagt, running Under Armour Charged pursuit 3 flickskor är ett måste för unga tjejer med passion för löpning. Med sin perfekta kombination av stil, prestanda och hållbarhet hjälper de dig att tänja på dina gränser och bevisa vad du går för på löparbanan. Så unna dig dessa högkvalitativa skor från running för en oöverträffad löparupplevelse.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3025011-001
Färg svart/vit/kolgrå
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Sortiment Charged Pursuit

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)