Shorts för kvinnor Helly Hansen Vetta

Shorts för kvinnor Helly Hansen Vetta
Börjar på: 734,56 kr
Komfort och prestanda för kvinnor: upptäck Helly Hansen Vetta shorts för dina bergsvandringar.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 734,56 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Shorts för kvinnor Helly Hansen Vetta

Upptäck våra senaste damshorts, Helly Hansen Vetta shorts, som är speciellt utformade för dina vandringsäventyr. Shortsen tillverkas av det kända märket Helly Hansen och kombinerar stil, komfort och funktionalitet till perfektion.

Shortsen Helly Hansen Vetta är ett måste för alla hängivna vandrare. Deras eleganta, feminina design är perfekt för alla figurer och framhäver din kvinnlighet samtidigt som du får maximal rörelsefrihet.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och har låg vikt, andas och är slitstarka, så att du håller dig sval och torr även under de mest intensiva vandringarna. Den ergonomiska skärningen och de platta sömmarna garanterar absolut komfort och förhindrar skav och irritation.

Men det som verkligen gör Helly Hansen Vetta -shortsen unika är deras mångsidighet. Oavsett om du ska ut på en dagsvandring eller en flerdagarstur kommer de här shortsen att vara din bästa allierade. De har massor av praktiska fickor för dina små nödvändigheter, plus ett justerbart midjeband för en skräddarsydd passform.

Dessutom har shortsen utformats speciellt för att tillgodose behoven hos kvinnliga vandrare. De har reflexdetaljer för bättre synlighet i svagt ljus, plus UV-skydd som skyddar dig mot solens strålar när du är ute och rör dig i bergen.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren vandrare är Helly Hansen Vetta Short ett måste för alla dina utomhusäventyr. Så vänta inte längre, lägg till dem i din garderob nu och ge dig ut för att upptäcka nya stigar med självförtroende och stil.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 63184-179
Färg terrakotta
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen